| |
|
| |
| Duur |
| - |
30 minuten voorbereiden |
| - |
15 minuten in de pan |
|
|
|
| |
|
|
| |
| Ingrediënten |
Voor ongeveer 6 porties
2 dagen te serveren, mits in koelkast bewaard
|
| - |
bruine bonen |
1 pot |
| - |
zwarte bonen |
1 pot |
| - |
runder gehakt |
1 kg |
| - |
zilveruitjes |
100 gram |
| - |
augurkjes |
100 gram |
| - |
venkel |
1x |
| - |
bleekselderij |
1x |
| - |
paprika |
2x |
| - |
rode peper |
2x |
| - |
uien |
2x |
| - |
champignons |
500 gram |
| - |
olie |
1 eetlepel |
| - |
knoflook |
4 tenen |
| - |
wijn |
100 ml |
| - |
gepelde tomaten |
1 blik |
| - |
tomaten puree |
1 blikje |
| - |
chili poeder |
1 tl |
| - |
zout en peper |
|
| - |
tabasco |
puntje |
|
|
|
| |
|
| |
| Benodigdheden |
| - |
Braadpan met deksel |
| - |
Spatel om te roeren |
| - |
snijplank |
| - |
scherp snijmes |
|
|
| |
|
| |
| Bereiding |
| - |
Snijd alle groenten klein |
| - |
Verhit de braadpan en doe er daarna olie in. Verhit de olie, en doe de ui in de pan.
De ui goudbruin fruiten en daarna uit de pan halen en in een schaaltje bewaren. |
| - |
Doe het gehakt in de pan en strooi er peper en zout op. Bak het gehakt tot je geen rood meer ziet. |
| - |
Voeg alle ingredienten toe |
| - |
Augurk, zilveruitjes en bruine/zwarte bonen als laatste, deze hoeven alleen opgeward te worden. |
|
|