| Ingrediënten |
 |
| - |
Surimi (krab)-staafjes of party-chunks
|
| - |
grote garnalen |
| |
potje zwarte kaviaar |
| - |
verse basilicum |
| - |
rucola of velsla |
| - |
whisky-cocktailsaus |
| - |
dille |
| - |
citroen |
| - |
knoflooksaus (zelf maken met mayonaise, melk en verse knoflook, eventueel fijn gesneden bieslook, peterselie of selderie). |
|
|
| Bereiding |
| Maak met de mixer een mousse van de krab surimi met whisky-cocktailsaus en voeg een beetje citroen toe. |
| Meng de garnalen met knoflooksaus, voeg dille toe en verwarm dit zachtjes in een pannetje. |
 |
Schep de krabmousse op een bordje en daar bovenop de verwarmde garnalen met saus. |
| Daar weer bovenop een theelepeltje zwarte kaviaar. |
| Versier het bordje met wat blaadjes basilicum, rucola of velsla. |
| Succes verzekerd, Marie-Thérèse. |
|
|